Hem » Matkaravan Stockholm – Boka här

Titta på datum och tider & köpa biljett/presentkort i Stockholm

Bokning och betalning

Mat-karavan Food Walks i Stockholm har gjort en oannonserad paus i verksamheten av personliga skäl. Jag är hemskt ledsen och erbjuder följande:

Presentkort med utgångsdatum 16 oktober 2017 eller senare kan användas för

återbetalning eller för att ta med en extra deltagare till schemalagda matkaravaner under 2018. Du kommer att behöva ta kontakt med Dag enligt en instruktion som publiceras här i dagarna.

…fortsättning :

Biljettpriset inkluderar tipsguiden speciellt för Stockholm, smak- och doftprover under turen, och allt roligt under tiden. Matkaravans tipsguide är utgiven på eget förlag. Den är fylld med godbitar från A-Ö, kartor och adresser till handlare som du kan köpa allt det goda av.

Tänk på att dina smakprover har valts ut och betalats av matkaravan-föraren för att du ska få intresseväckande matunderhållning oberoende av alla säljkampanjer. Vi besöker handlare bara när de har öppet.

Schemalagda Mat-karavaner går vanligtvis måndagar och tisdagar och startar 16:30 (Undantages Påsk- och Julkaravan och Mat med smak och doft av sin region: tisdagar 16:00).

Tider fram till och med 28/8 är under schemaläggning….

SE SCHEMALAGDA TIDER, KÖP PRESENTKORT & BILJETTER HÄR

Hjälp att köpa biljetter?

Kontakta då biljettprogrammets ansvariga via:

kundtjanst@tickster.com
Kontakta Ticksters support
Telefon till Tickster: 0771-47 70 70
Om du inte kan få hjälp där, melja till: dag@matkaravan.nu

Presentkort hos biljettåterförsäljaren Tickster säljs från samma sida som de schemalagda biljetterna. Presentkorten är knutna enbart till Mat-karavan och giltiga ett år.

Mötesplatser

Mötesplats för måndags-karavaner är utanför Asian Market på Olof Palmes gata 12, påsk- och julkaravaner på Wallingatan 14, övriga tisdags-karavaner är i Hötorgshallens ingång från Sergelgatan vid trappans övre del, om inte annat sägs. Se på din biljett. Flera Matkaravaner läggs ut efter hand.

Praktiskt

Kom sugen på mat, men inte utsvulten. Karavanen erbjuder smak- och doftprover för att väcka idéer, men det är långt ifrån en måltid. Välj klädsel och skor som tillåter dig vara ute även i kyla och att promenera mellan affärerna några hundra meter åt gången.