Hem » Matkaravan Stockholm – Boka här

Välkomna att boka datum och tider för din egen grupp

För närvarande säljs inte biljetter/presentkort i Stockholm

Boka/fråga direkt till Dag Hermelin på telefon 0708 195319 eller till dag@matkaravan.nu

Priset, 665 kronor per person, för en gruppvandring med Mat-karavan i Stockholm inkluderar tipsguiden speciellt för Stockholm, smak- och doftprover under turen, och allt roligt under tiden. Matkaravans tipsguide är utgiven på eget förlag. Den är fylld med godbitar från A-Ö, kartor och adresser till handlare som du kan köpa allt det goda av.

Tänk på att dina smakprover har valts ut och betalats av matkaravan-föraren för att du ska få intresseväckande matunderhållning oberoende av alla säljkampanjer. Vi besöker handlare bara när de har öppet.

Senaste start-tider för en cirka 2 timmar lång Mat-karavan är 16:30, fredagar start endast 10:00. Undantag är Påsk- och Julkaravan och tema Guldkorn i Hötorgshallen 16:00.

Mötesplatser

Mötesplats för Mat-karavaner på tema Sydostasien är utanför Asian Market på Olof Palmes gata 12, påsk- och julkaravaner på Wallingatan 14, övriga karavaner är i Hötorgshallens ingång från Sergelgatan vid trappans övre del, om inte annat sägs.

Praktiskt

Kom sugen på mat, men inte utsvulten. Karavanen erbjuder smak- och doftprover för att väcka idéer, men det är långt ifrån en måltid. Välj klädsel och skor som tillåter dig vara ute även i kyla och att promenera mellan affärerna några hundra meter åt gången.