Hem » Matkaravan Stockholm

Matkaravan Stockholm

Under en Matkaravan i Hötorgshallen lär du känna nya smakkamrater från hela världen! Du vandrar, doftar och smakar dig igenom två timmar med alla sinnen på helspänn och upplever mat från olika kulturer och regioner. På köpet får du under turen tips om matvaror med massor av smak utan andra tillsatser än en rejäl dos kunskap, underhållande skrönor och goda historier.

Matkaravan har över tio års erfarenhet av att guida matintresserade till nya smakupplevelser. Alla våra guider är proffs i matbranschen, och har exempelvis arbetat som kockar, sommelierer och matjournalister. Hötorgskaravanen leds av matskribenten och rutinerade karavanföraren Dag Hermelin.

Här kan du köpa biljetter till Matkaravan Stockholm

En vandring med Matkaravan i Stockholm inkluderar också tipsguiden speciellt för Stockholm, smak- och doftprover under turen, och allt roligt under tiden. Matkaravans tipsguide är utgiven på eget förlag. Den är fylld med godbitar från A-Ö, kartor och adresser till handlare som du kan köpa allt det goda av.

En Matkaravan tar ca 2 timmar.

Boka en privat karavan i Stockholm

Vi arrangerar även matvandringar i Stockholm för grupper och företag. Kontakta oss gärna med dina önskemål så återkommer vi med ett förslag:

Linda Dahl: linda@matkaravan.com
070-7344136

Lena Ilkjaer: lena@matkaravan.com
+45 31 31 86 51