Hem » Matkaravan Malmö – Karavanförare

Karavanförarna

Vi är fyra personer som håller Matkaravaner i Malmö. Linda Dahl, Lena Ilkjaer, Lina Aldén och Sigrid Bundy. Alla har vi olika expertområden – men gemensamt är att vi brinner för mat, råvaror, kryddor och matlagning.

Linda Dahl, som driver Matkaravan Malmö tillsammans med Lena Ilkjaer, är bland annat kock, etnolog, matstylist och matskribent med specialområden kryddor, smakkombinationer och matkultur. Kontakta Linda: linda@matkaravan.nu

Lena Ilkjaer driver tillsammans med Linda Dahl Matkaravan Malmö. Lena är utbildad arkeolog men arbetar som matjournalist, redaktör och restaurangkritiker när hon inte håller matkaravaner. Hon är även en passionerad grönsaksodlare och svampplockare.
Kontakta Lena: lena@matkaravan.com.

Lina Aldén är karavanförare med kockbakgrund och brinner särskilt för att gå på djupet och lära dig mer om spännande asiatiska kryddor.

Sigrid Bundy är karavanförare med lång erfarenhet av matbranschen, bland annat bakom disken på Möllans ost. Förutom att kunna allt som är värt att veta om ost brinner hon för grön och vegetarisk mat.