Hem » Matkaravan Malmö – Startsida

Linda_korgMatkaravan i Malmö

Följ med Matkaravan på ett två timmar långt smak- och doftspäckat äventyr full av överraskningar och kulinariska bungyjumps. Tillsammans träder vi in i den doftande, fascinerande och ständigt föränderliga matvärlden. Vi pratar om allt från mathistoria till de allra senaste trenderna kring Möllevången, Skåne och resten av världen. Självklart bjuder vi inte bara på smaker och dofter utan även även matnyttiga tips och idéer om hur ni kan utöka er matrepertoar och hur ni enkelt kan ta med världen in i era egna hemmakök. Kom gärna hungrig men inte utsvulten, smakproverna är många och motsvarar ungefär en förrätt och efterrätt. För att kunna fortsätta er matresa på egen hand får ni en matnyttig guidebok med er hem. Behöver ni förslag på roliga och bra restauranger är det bara att fråga. Vi tipsar gärna.

boka_bar-malmoMatkaravan Malmö arrangerar matvandringar på Möllevångstorget, i Malmö Saluhall och en fikakaravan som rör sig från Möllevångstorget till St Knut. Privatpersoner bokar sin karavan via Kulturcentralen, biljetterna kostar 425 kr per person.

Företag eller grupper bokar direkt hos oss. Läs mer här.

Öppna Matkaravaner

De "öppna karavanerna" med Matkaravan bokas via Kulturcentralen och är avsedda för privatpersoner som inte har en större grupp att tillgå. Specialkaravaner eller företagsbokningar görs direkt via oss här. För att behålla möjligheten för allmänheten att gå Matkaravan kommer företagsbokningar som görs via Kulturcentralen att annulleras. 

Tiderna är inte ombokningsbara, läggs ut allt eftersom, i mån av tid. Här är det är först till kvarn som gäller. Därför är biljetterna till de öppna avgångarna rabatterade.

Vill du boka en öppen karavanplats på nätet klickar du här. I högerspalten ser du aktuella datum. Klicka på Boka/köp för att ange antal personer, och betala.

Du kan även mejla kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu
Vill du boka via telefon ringer du till Kulturcentralen på telefonnumret: 040-103020

Vill du köpa biljetten över disk är adressen:

Kulturcentralen
Södra Förstadsgatan 18
211 43 Malmö

Företagskaravaner

För att beställa en gruppkaravan, en skräddarsydd företagskaravan eller ett matnyttigt föredrag eller workshop tillsammans med Malmös mesta matnördar, kontakta oss via telefon eller mejl. Vi arrangerar också vid förfrågan Matkaravaner till producenter runt om i Skåne samt längs Köpenhamns hetaste matgator.

Kontakta oss för bokning

Linda Dahl 070-7344136
linda@matkaravan.nu

Lena Ilkjaer +45 31 31 86 51
lena.ilkjaer@gmail.com

För mer information kring vad vi annars erbjuder i form av konsultverksamhet, klicka här. 

Gilla oss på Facebook